Άκουσε παιδικές κραυγές μέσα από αυτό το σπίτι και μπήκε μέσα να δει τι συνέβαινε. Τότε σοκαρισμένη βλέπει ένα κοριτσάκι να…
H Tracy Harrell είναι η ιδιοκτήτρια του Randleman Enrichment Center, ενός παιδικού σταθμού στο Randleman της Βόρειας Καρολίνα. Συνόδευσε τους αστυνομικούς, όταν έκαναν έλεγχο κοινωνικής πρόνοιας σε ένα κοριτσάκι που πήγαινε στον παιδικό σταθμό της.

Όταν η αστυνομία και η Harrell έφτασαν στο σπίτι, φαινόταν σαν να μην είναι κανείς εκεί. Αλλά τότε…

H Tracy Harrell είναι η ιδιοκτήτρια του Randleman Enrichment Center, ενός παιδικού σταθμού στο Randleman της Βόρειας Καρολίνα. Συνόδευσε τους αστυνομικούς, όταν έκαναν έλεγχο κοινωνικής πρόνοιας σε ένα κοριτσάκι που πήγαινε στον παιδικό σταθμό της.

Όταν η αστυνομία και η Harrell έφτασαν στο σπίτι, φαινόταν σαν να μην είναι κανείς εκεί. Αλλά τότε άκουσαν την φωνή ενός μικρού κοριτσιού να φωνάζει για βοήθεια.

Επανάσταση στους Διαιτολόγους! Χάσε Μέχρι 9 Κιλά σε 5 Μέρες!

Το κοριτσάκι απάντησε όταν οι αστυνομικοί φώναξαν το όνομα του. Η πόρτα του σπιτιού ήταν κλειδωμένη, έτσι η Harrell μπήκε μέσα από ένα παράθυρο. Μόλις μπήκε στο σπίτι, έπαθε σοκ με αυτό που είδε.


Κάτω από την σκάλα υπήρχε μια ντουλάπα. Όταν η Harrell φώναξε ακόμη μια φορά το κοριτσάκι με το όνομα του, η φωνή του ακούστηκε πίσω από την πόρτα της ντουλάπας. «Τα πόδια της ήταν μαύρα, τα χεράκια της έτρεμαν. Είχε φάει όλα της τα νύχια, σε σημείο να αιμορραγούν.

Τα μαλλιά της ήταν ξυρισμένα, όσα δεν ήταν της τα είχαν βγάλει. Το πρόσωπο της ήταν βρόμικο και είχε μελανιές στον λαιμό», είπε η Harrell. Η Harrell αμέσως γνώρισε το 5χρονο κοριτσάκι από τον παιδικό σταθμό. «Μικρές ξανθές μπούκλες και μεγάλα μπλε μάτια. Δεν υπήρχε μέρα που να φύγει χωρίς να πει, “Σας αγαπώ, κυρία Tracy”.»


Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό ήταν παγιδευμένο το κοριτσάκι στην ντουλάπα. Δεν είχε φαγητό ούτε νερό και ήταν γεμάτο μελανιές και εγκαύματα. «Κόλλησε πάνω μου και τύλιξε τα χέρια της γύρω μου. Την ξάπλωσα εκεί και μου έλεγε συνεχώς, “Σας παρακαλώ, μην με αφήσετε, σας παρακαλώ, μην με αφήσετε”.»

«Την ρώτησα αν είχε φάει πρωινό και είπε όχι. Την ρώτησα αν είχε φάει βραδινό το προηγούμενο βράδυ και είπε όχι. Την ρώτησα πότε ήταν η τελευταία φορά που είχε φάει, αλλά δεν θυμόταν.»


Οι αστυνομικοί είπαν ότι μέσα στην ντουλάπα υπήρχε ποντικοφάρμακο, αλλά ευτυχώς το κοριτσάκι δεν το άγγιξε ούτε το έφαγε. «Ελπίζω να πάει σε ένα σπίτι όπου να την αγαπούν και να ζήσει σαν φυσιολογικό κορίτσι, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχεί πότε θα ξαναφάει, αν θα την χτυπήσουν ή αν θα την κάψουν», είπε η Harrell. «Απλά ελπίζω να μην χρειαστεί να νιώσει αυτόν τον φόβο ξανά.»

Η αστυνομία συνέλαβε τους γονείς, Adam Byrd και Crystal Carnahan. Κατηγορούνται για κακοποίηση, παραμέληση παιδιού και επίθεση με όπλο. Η 5χρονη βρίσκεται υπό την κηδεμονία του τμήματος Κοινωνικών Υπηρεσιών και ελπίζουμε να βρει ένα στοργικό σπίτι.

Δείτε το βίντεο της σοκαριστικής αυτής ιστορίας:

Credit: shareably.co

101
shares
Κοινοποιήστε στο Facebook
Κοινοποιήστε στο Twitter
Τελευταία Άρθρα:
Τελευταία Άρθρα:
10 Παράξενα Πράγματα Που Οι Άντρες Βρίσκουν Ελκυστικά Στις Γυναίκες!
14+1 «Παρανοϊκές» Φωτογραφίες που θα Χρειαστεί να τις Κοιτάτε για ώρα μέχρι να καταλάβετε ΤΙ παίζει!
Πέθανε ασθενής που έκανε επέμβαση μεγέθυνσης πέους στη Σουηδία
O Bill Gates εξηγεί γιατί τα παιδιά του απέκτησαν κινητό μετά τα 14
Γονείς Προσοχή: Μην δώσετε ποτέ στα Παιδιά σας ΑΥΤΑ τα 8 Παιχνίδια. Ειδικά το 3ο μπορεί να Αποβεί Μοιραίο…
Δείτε τι Αποκαλύπτει η Στάση που Κοιμάστε για τη Σχέση σας. Δεν θα Πιστεύετε Πόσο Μέσα Πέφτει!
Παιχνίδια χωρίς σύνορα: Ο Διαγωνισμός που κάποτε ένωνε όλη την Ευρώπη
«Σφαγή» στη Λέσβο για τα 150.000 δολάρια από την Αυστραλία
Tο ΣτΕ παγώνει την υπουργική απόφαση για το πόθεν έσχες των δικαστικών
ΕΚΤΑΚΤΗ προειδοποίηση για Καιρό από Καλλιανο: